Sentry Page Protection

Vi har brugt meget energi på vores CSR-rapport i år - måske det er relevant for dig og din organisation at vide, hvordan cBrain forholder sig til CSR og den påvirkning, som vi i fællesskab kan sikre

Har du læst cBrains CSR-rapport for 2020?

Hvis ikke, kan den fulde rapport læses her. I korte træk lægger rapporten vægt på, hvordan cBrain som virksomhed forholder sig til sit sociale ansvar. Du er meget velkommen til at distribuere i din organisation.

I dette års CSR-rapport er der, ud over en generel introduktion til cBrain, også en præsentation af et bredere fokus på vores arbejde med nedenstående SDG-mål:

 

SDG 13 aims to take urgent action to combat climate change and its impact

Helt konkret ser vi to vigtige parametre i vores bidrag til SDG 13. Vi er i stand til at sikre at de fonde og myndigheder, som har penge til miljøet, har en digital proces fra ansøgning til bevilling, udbetaling og opfølgning, der sikrer en effektiv understøttelse. Sammen med Miljøstyrelsen har vi nu flere eksempler på det vi kalder klima-software. Hertil kommer også, at F2 forholdsvis hurtigt kan understøtte en ansøgnings- og udbetalingsproces. I og med at det sker hurtigt, kan der spares på budgettet og de penge, som spares, kan konverteres til flere klima-løsninger.

 

SDG 16 relates among other issues to the development of effective, accountable, and transparent institutions at all levels

Det er den grundlæggende erfaring med understøttelse af forretningsprocesser i myndigheder, som er relevant i relation til SDG 16. F2 understøtter et grundlæggende bureaukrati eller compliance, som skal sikre at sagsbehandlingen sker i henhold til de gældende regler og standarder. Som et naturligt led i samarbejdet med jer i de danske myndigheder og den måde F2 løbende videre udvikles på, er der en fast track for de lande, som ønsker mere ”demokratisk” understøttelse af deres samlede organisering. Hertil kommer at vores implementeringsprocesser efterhånden har nået et standardniveau, hvor internationale organisationer får en effektiv leverance både i form af en ”MODEL” for forvaltningsarbejde, et ”STANDARD” system og konfiguration samt et standard ”IMPLEMENTERINGSFORLØB”.

 

SDG 17 relates to the encouragement and the promotion of effective public-private partnerships

Med udgangspunkt i modellen for det digitale bureaukrati, som i høj grad skyldes det tætte samarbejde med jer i de danske myndigheder, har vi løbende dialog med lande, som har en interesse i at fremskynde processen med at sikre en digital transformation. I de sidste 5 år, og specielt før Corona, har vi haft besøg eller besøgt mere end 20 lande med fokus på at understøtte muligheden for en hurtig og effektiv anvendelse af samme model, som vi understøtter hos jer. Sammen med standard softwaren F2 bringer vi også erfaring og standarder relateret til implementering, som direkte kan anvendes. Arbejdet fortsætter og vi hører gerne fra jer, hvis I kender til eller er involveret i internationale organisationer, som har fokus på erfaringsopsamling fra fx Danmark.

 

Hvis du har læst ovenstående med interesse og har ideer til, hvordan vi yderligere kan gøre en forskel eller ønsker mere information, så hører vi meget gerne fra dig. Skriv til Robert Lentz rl@cbrain.dk.

 

Det er også meget relevant, hvis du har samarbejde med myndigheder internationalt. Det vil være meget nemmere, hvis vi sammen kan øge hastigheden på implementering af klima-software eller mere ”effective, accountable, and transparent institutions”. Skriv til Robert Lentz rl@cbrain.dk.

 

Mange hilsner,

Josephine

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area