Sentry Page Protection

F2 Best Practice Community. Der er udskrevet valg. Hør om hvordan du i F2 bedst løser de opgaver, der er forbundet med regeringsskifte torsdag den 27. oktober fra kl. 16.00-18.30.

Arrangementets indhold:

Vi inviterer til en Best Practice-session hvor vi vil gennemgå de typiske opgaver, der er forbundet med regeringsskifte.

Vi kommer ind på emner som flytning af data mellem ministerområder, organisatoriske ændringer i F2, vejledning om administrators opgaver, afgrænsning af materiale eller medarbejdere ved ressort-ændringer o.l.

Den faglige del af arrangementet afsluttes ca. kl. 17.30 og så håber vi, at I har lyst til at blive til lidt socialt networking med de andre deltagere.

Tilmelding via Kundeportalen. Det er gratis at deltage.

Dette er første arrangement i en række af F2 Best Practice Community-møder med forskellige temaer. Vi vil løbende publicere nye arrangementer på Kundeportalen, hvor tilmelding sker. Vi kan allerede nu afsløre, at vi, i de kommende måneder, har følgende på plakaten: F2 version 10 release fejring, uddannelse i gode søgninger, periodeskift og aflevering samt bestillingsmodulet i version 10.

 

Mange hilsner

Anette Stang-Pedersen

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area