Sentry Page Protection

cBrain flytter til nyt domicil. Vi flytter til Utzonhuset i Nordhavn, som det seneste år har gennemgået en omfattende renovering. Ny adresse fra 10. oktober.

Utzonhuset i Nordhavn bliver vores nye domicil.

Renoveringen er afsluttet og i disse dage planlægges flytning, indretning, afdelingernes placering og meget andet. Vi glæder os helt vildt til nye omgivelser, selv om Dampfærgevej nu har gjort det meget godt.

Nogle husker måske hvor meget plads vi havde den gang i 2008, hvor vi flyttede ind og havde hockeybane i den bagerste del, mens hele ”Tæppeland” slet ikke var i brug.

Nu flytter vi ind i en bygning tegnet af den verdenskendte arkitekt Jørn Utzon. Bygningen blev tegnet af Jørn Utzon i 1987, og i 2010 tegnede sønnen arkitekt Kim Utzon en tilbygning, som fuldender det oprindelige hus på fineste vis.

Bygningen, som i dag er fredet, har gennem årene fungeret som domicil for design- og møbelhuset Paustian og dannet rammerne for ikke kun møbler og design, men også udstillinger, filmforevisninger, foredrag og designtalks.

Flytningen er planlagt til at ske fredag den 7. oktober, så vi mandag morgen den 10. oktober møder op til et nyt kapitel i cBrains historie.

Fra den 10. oktober 2022 er møder hos cBrain på den nye adresse:

Kalkbrænderiløbskaj 2
2100 København Ø

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i de nye bygninger.

Mange hilsner
Anette Stang-Pedersen

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area