Sentry Page Protection

Dagen for F2 version 11 release nærmer sig!

Kære Alle,

Den 13. november frigiver vi F2 version 11, og vi glæder os til at vise jer alle de spændende nyheder og forbedringer, som kan hjælpe jer i jeres daglige arbejde.

De første kunder har allerede bestilt F2 version 11, og er klar til at opgradere i de kommende måneder.

Nogle af de nye features, I kan se frem til i den nye version, er blandt andet: 

  • Forbedret teknologi og nyt design i F2 Manager med fokus på samarbejde og brugervenlighed
    Vi har lavet en større tilpasning af F2 Manager, blandt andet med et helt nyt design med fokus på brugervenlighed og samarbejdet mellem topledelse og sekretariat.
    Samtidig er der udviklet på teknologien bag, så I vil opleve en større ensartethed på tværs af jeres F2 klienter (F2 Desktop, F2 Touch og F2 Manager), større sikkerhed i appen og automatisk synkronisering af materiale. 

  • Øget funktionalitet i F2 Service Builder 2.0 med nyt beregningsark og administrationsvindue
    I får større mulighed for at designe opgaver i sagsforløbet og kombinere opgaver med beregninger ved brug af et nyt beregningsark. På den måde kan I selv bygge mere komplekse fagprocesser tilpasset de specifikke arbejdsgange i jeres organisation.
    Derudover har vi udviklet et administrationsvindue, så I får et bedre overblik over jeres fagprocesser og nemmere kan administrere og versionsstyre dem. 

  • F2 Analytics: ny og mere brugervenlig udgave af cPort med flere muligheder
    Med dette opdaterede rapporteringsværktøj bliver det nemmere for jer at behandle data og lave jeres egne rapportopsætninger ud fra egne specifikke behov. Samtidig er listen af standardrapporter blevet udvidet.
    F2 Analytics er også mere brugervenligt og overskueligt, da det nye design nu ligner F2, som I kender det.
    Som tilkøb til F2 Analytics er muligheden for, at administrator kan opsætte og give adgang til almindelige brugere til at trække specifikke rapporter, som defineres af administrator.   

  • Større overskuelighed og nemmere anvendelse af Dokumentskabeloner med ny søgefunktion, preview og overblik over versioneringer 
    Som noget nyt kan I få vist et preview af jeres egne dokumentskabeloner uden at forlade vinduet. Og gennem den nye søgefunktion kan I søge efter skabeloner på tværs af alle mapper. Herved kan I hurtigere og nemmere finde den dokumentskabelon, I skal bruge, og finde tilgængelige flettekoder for en akt, sag eller et sagsforløb.
    Det er også blevet muligt at vedligeholde og opdatere dokumentskabeloner direkte i F2, hvor I blandt andet kan se tidligere versioner, erstatte gamle skabeloner og se, hvem der har foretaget ændringerne.   


Der er flere nyheder og forbedringer i vente i F2 version 11, som vi løfter sløret for snart.

 

Mange hilsner
Anette
asp@cbrain.dk

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area