Sentry Page Protection

Deltag i F2 Best Practice Community møde tirsdag d. 31. oktober med temaet ’Udforsk data i F2’ (herunder styringsreoler, cPort, Data Transfer Service, mv.)

Kære Alle,

 

Tirsdag den 31. oktober kl. 14-16.30 afholder vi F2 Best Practice Community møde i F2 brugergruppen, som du er meget velkommen til at deltage i.

Dette møde giver dig lejlighed til at møde andre F2-brugere, udveksle erfaringer og deltage i dialogen om nye muligheder for at forbedre jeres arbejdsgange.

F2 Best Practice temaet er denne gang ’Udforsk data i F2’.

F2 tilbyder mange muligheder for at vise data og generere rapporter. Vi vil gennemgå flere af disse muligheder, lige fra hvordan søgelister i F2 kan indrettes som dashboards, til brugen af Styringsreoler, cPort og Data Transfer Service-modulet.

Det er vigtigt at bemærke, at vi også løfter sløret for nyheder fra F2 Version 11, som cPort i sin nye udgave F2 Analytics og indretning af Styringsreol med F2 Service Builder.

Tilmeld dig her: https://cbrain.dk/f2-best-practice-community-tilmelding , og invitér dine F2-interesserede kollegaer ved at dele linket. Sidste chance for tilmelding er mandag den 30. oktober.

Som altid er der rig mulighed for networking under og efter arrangementet.

 

Mange hilsner

Anette

asp@cbrain.dk

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area