Sentry Page Protection

Lancering af F2 AI Assistant – Indbygget AI direkte i F2. Tilmeld dig F2 Best Practice møde den 16. maj fra 14-16 og hør mere!

Kære alle

Vi har netop lanceret det nye standardmodul, F2 AI Assistant, i F2 version 11.3. Vi glæder os til at vise jer de spændende muligheder ved F2 AI Assistant den 16. maj kl. 14.00-16.00.

Se med i videoen, hvis du er interesseret i, hvordan AI bliver tilgængeligt i F2.

Tilmeld dig allerede nu F2 Best Practice Community møde den 16. maj kl. 14.00-16.00 om F2 AI Assistant.

Tilmelding foregår via dette link: https://cbrain.dk/f2-best-practice-community-tilmelding
Del gerne linket med dine kollegaer. Arrangementet afholdes hos cBrain på adressen, Kalkbrænderiløbskaj 2, 2100 København Ø.

Her vil du vil få mulighed for at høre mere om F2 AI Assistant og opleve live demo. Vi har efterhånden fået en del erfaring med anvendelse af AI i andre F2 projekter. Den erfaring deler vi også gerne, og måske er der inspiration at hente for nye AI projekter.  

Endvidere er vores Best Practice events altid en god lejlighed til at møde kolleger og cBrains eksperter med lidt godt til ganen.

Hvad er F2 AI Assistant?

F2 AI Assistant er et nyt banebrydende standardmodul i F2 til brug for sagsbehandlere og ledere. Denne AI-løsning kan både spare tid i din dagligdag og forbedre kvaliteten af dit arbejde.

Det nye AI-modul er udviklet i samarbejde med og til offentlige myndigheder blandt andet Miljøstyrelsen og Digitaliseringsministeriet.

Det er nemt, sikkert og forsvarligt for offentlige myndigheder at bruge F2 AI Assistant. Modulet er fuldt integreret i F2 og kontekstspecifik, hvilket betyder, at du kan bearbejde de data og dokumenter, du sidder med aktuelt, og dermed få mere præcis og relevant hjælp fra AI Assistenten. Modulet benytter en Large Language Model (LLM) on-premise, så data forlader ikke F2-platformen. Derved sikres persondata og forsvarlig forvaltning.

Du kan finde mere information om F2 AI Assistant her: https://cbrain.dk/F2-AI-Assistant

Mange hilsner
Anette
asp@cbrain.com

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area