Sentry Page Protection

F2 understøtter varmepumpepuljen: F2 med selvbetjening, sagsforløb, integrationer til nationale registre og automatik understøtter danskernes ansøgning om tilskud til varmepumper.

Kære alle

I samarbejde med Energistyrelsen har cBrain leveret en F2 løsning til understøttelse af puljen for tilskud til varmepumper.

F2 Selvbetjening understøtter modtagelse af selve ansøgningen. Ansøgningen er sat op med integration til MitID, og det er med udgangspunkt i denne identifikation, at F2 efterfølgende kan indhente oplysninger og verificere, om ansøger har ret til modtagelse af tilskud fra puljen.

F2 Back-end er tilrettelagt med flere sagsforløb, som både holder styr på selve den overordnede pulje, på alle ansøgningerne og på alle udbetalingerne. Ansøgningen bliver verificeret, og sagsbehandler kan i forløbet løbende se, om automatikken har sikret at hente de relevante informationer fra andre nationale registre. Med tydelige markeringer angives om data er hentet, og om de opfylder kravene. Sagsbehandler kan indstille til godkendelse for udbetaling, og i forbindelse med den endelige godkendelse understøtter F2 masse-godkendelse, så udbetalingerne kan gennemføres inden for kort tid.

F2 Kig i egen sag giver ansøger mulighed for at følge med i status på ansøgningen.

Løsningen understøtter udover ansøgningsprocessen også udbetalinger fra F2 med integration til Navision Stat.

Puljen fungerer efter først til mølle-princippet, hvorved der har været fokus på at sikre performance og korrekt håndtering og prioritering af de indkomne ansøgninger.

Der er mange flere fine finesser omkring denne løsning, og det har været rigtig spændende at være med til at skabe en løsning med standard F2, som både har politikernes, borgernes og mediernes bevågenhed.

Mange hilsner
Tilde Emilie Andersen
tea@cbrain.dk

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area