Sentry Page Protection

Borgerhenvendelser understøttes af F2 Sagsforløb: Nyt eksempel på en service etableret med F2 Service Builder

Kære alle

Der sker meget på området inden for procesunderstøttelse. F2 Service Builder bliver brugt til at understøtte både fagspecifikke og generiske processer. Et eksempel herpå er, at vi senest har arbejdet med at understøtte processen for Borgerhenvendelser hos en af styrelserne.

Teamet, der håndterer borgerhenvendelser, benyttede før et Excel-ark til at dokumentere sagsbehandlingen, hvilket var var en tung og manuel proces.

I samarbejde med styrelsen omsatte vi deres Excel-ark til en proces i F2, hvor vi opdelte arbejdsgangen i faser og opgaver, som understøtter sagsbehandleren igennem processen og besvarelsen.

I F2 Service Builder er det desuden muligt at tilknytte specifikke dokumentskabeloner til opgaverne i sagsforløbet, så sagsbehandleren automatisk bruger de rigtige skabeloner og dermed sikrer en ensretning.

Derudover fik teamet et nyt og mere overskueligt opgaveoverblik ved hjælp af søgeskabeloner i F2, hvor de kunne følge sagerne med status, frister, godkendelser og sagsbehandlingstider. Søgeskabeloner er et koncept i F2, hvor søgningen kan udføres på de specifikke metadata-felter fra sagsforløbet. Det ser ud til at være en del af standard F2, men er specifikt for processen. Det gode er, at sagsspecifikke informationer nu kan søges i kombination med de traditionelle standardsøgefelter.

Mange hilsner
Henrik Nordlund
hno@cbrain.dk

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area