PricewaterhouseCoopers indfører procesdrevet dokumenthåndtering fra cBrain

PricewaterhouseCoopers Danmark har valgt cBrain som leverandør af dokumenthåndteringsløsning.

Løsningen fra cBrain er en såkaldt “proces-baseret løsning”, som understøtter PwC´s arbejdsgange og integrerer med en række af PwC´s andre systemer. Løsningen er teknisk baseret på XML og en såkaldt “service-oriented architecture” (SOA) og Web Services.

I forbindelse med aftalen om leverance af dokumenthåndteringsløsning til PwC Danmark, har PwC Danmark og cBrain indgået en aftale, som giver PwC´s internationale søsterselskaber mulighed for at anskaffe cBrains dokumenthåndteringsløsning.

PwC har 1.265 medarbejdere i Danmark og omsætter over 1 mia.kr. hos knap 10.000 danske kunder. På verdensplan underskriver PwC en revisionspåtegning hvert andet minut.

- Mange af de største virksomheder og organisationer i Danmark og udlandet står over for at skulle optimere arbejdsgange omkring centralarkivering og journalisering, bl.a. drevet af anbefalingerne fra Sarbanes-Oxley, siger direktør Peter Perregaard fra cBrain. Med erfaringerne fra en anerkendt kunde som PwC står cBrain godt positioneret på dette marked som et innovativt alternativ, der kan implementeres både hurtigere, billigere og med bedre procesunderstøttelse end de traditionelle dokumenthåndteringssystemer.

Procesdrevet dokumenthåndtering giver markante fordele for brugerne, idet teknologien eksempelvis giver mulighed for at anvende Microsoft Office som front-end til et centralt arkiv. På denne måde oplever brugerne nærmest ikke, at de har fået nyt system, men blot at deres proces er blevet lidt enklere og væsentligt sikrere, samtidig med at implementeringen af dokumenthåndtering forløber nemmere og hurtigere, end man er vant til.

Samtidig opfylder teknologien kravene til avanceret dokumenthåndtering, herunder fuld versionsstyring, offline-anvendelse, lagring af mails og understøttelse af arkiveringsrutiner. Dette betyder eksempelvis, at det bliver muligt at indføre og understøtte Sarbanes-Oxley-anbefalinger i virksomheden, uden at dette i væsentlig grad påvirker den normale brugers daglige opgaver og arbejdsrutiner.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out