cBrain aktier fuldtegnet første dag

Mere end en ny aktionær i minuttet.

cBrain A/S åbnede torsdag morgen for aktiesalg på selskabets hjemmeside. Aktietegningen blev fuldtegnet samme dag, og om eftermiddagen havde selskabet nået sit mål om minimum 500 nye aktionærer.

cBrain er en af de første virksomheder, der benytter internettet i forbindelse med udbud af egne aktier, og cBrain åbnede sin hjemmeside for aktietegning torsdag den 1. december kl. 9.00.

Allerede før åbningen var der en solid interesse. Interessen fortsatte dagen igennem, hvor selskabet løbende modtog løbende henvendelser fra personer, som ønskede en pinkode til aktietegning. Midt på eftermiddagen meddelte selskabet, at der ikke længere kunne rekvireres pinkoder.

cBrain fik mere end 1 ny aktionær per minut fra morgenstunden og frem til aktieudbuddet var fuldtegnet, hvorved cBrain havde nået sit mål om mere end 500 nye aktionærer.

cBrain oplyser i den forbindelse, at selskabet har fået en bred aktionærkreds, med aktionærer over hele landet, som har købt selskabets aktie med Dankort på internettet.

- - -

cBrain A/S meddelte i sidste uge, at selskabet planlægger at lade selskabet aktie optage til notering på Københavns Fondsbørs. Dette kræver blandt andet, at selskabet har mindst 500 aktionærer og en egenkapital på minimum 15 millioner kroner.

For at opfylde kravet om spredning af aktier til mindst 500 aktionærer, har selskabet valgt en utraditionel 2-trins model i forbindelse med udbuddet.

Først udbydes en portion aktier, hvor hver person kun kan købe indtil 400 styk aktier. Disse aktier sælges på nettet via selskabets hjemmeside. Aktierne sælges til en fast pris af 1,5 krone per aktie efter princippet ”først til mølle”. Aktieudbuddet åbnede torsdag morgen kl. 9.00.

På et senere tidspunkt vil selskabet udbyde yderligere en portion aktier, og i forlængelse af dette udbud, vil selskabet søge om optagelse af selskabets aktier på Københavns Fondsbørs.

Såfremt det lykkes for cBrain at gennemføre sin børsnotering, vil det være den første børsnotering af et IT-selskab på Københavns Fondsbørs i over 4 år.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out