cBrain har brug for dig

Vi har brug for flere dygtige kolleger, der har lyst til at arbejde med markedets mest avancerede applikationer for videnarbejdere og er løbende på udkig efter knivskarpe profiler til softwareudvikling, leverance og support.

Vi er et dansk softwarehus, der udvikler og leverer markedsledende applikationer, som digitaliserer sagsgange samt forretnings- og videnprocesser. cBrain er i kraftig vækst, fordi digitaliseringen af den offentlige sektor og andre store organisationer for alvor tager fart og øget behovet for nye produkter og metoder. Samtidig øges interessen fra udlandet for vores produkter og den måde vi går til opgaver på. 

Vi har løbende brug for flere dygtige kolleger: De konkrete profiler kan du læse mere om på cBrains karriere-side.

Al udvikling og teknisk support foregår på vores kontor midt i København. Her sidder cBrains udviklere, konsulenter og proces-specialister, når de ikke er ude at hjælpe kunderne med implementering eller udvikling af de digitale processer i centraladministrationen, store statslige styrelser og interesseorganisationer.

Senest har cBrain indgået aftale med Banedanmark om leverance af standardsystemet F2, der skal leveres som cloud service til organisationens mere end 1.000 medarbejdere. Lægeforeningen har sammen med PLO, FAS og Yngre Læger valgt cBrain som leverandør af en ny digital platform, herunder cBrains F2 sagsbehandlingsløsing og cBrains M4 CRM og medlemssystem.

Se oversigten: cBrains kunder og deres løsninger

Hos Statsforvaltningen er F2-modulet F2 Tjeklister et eksempel på, hvordan den traditionelle procestænkning udfordres med succes. Og cBrain har netop leveret F2 til arbejdet med refusion af udbytteskat hos SKAT, hvor løsningen skal understøtte hele processen fra selvbetjening til kontrol og anvisning af udbetalinger.

Læs casen: Arbejdet med digitalisering af fagprocesser i Statsforvaltningen

En unik arbejdsplads
cBrain er en unik arbejdsplads. Vi bor bogstavelig talt omgivet af vand midt i Københavns Havn. Her er højt til loftet og en uformel og afslappet omgangstone. Miljøet er præget af stærke faglige kompetencer, som både fagligt og socialt fungerer som en helhed, der har fokus på de opgaver, som kunderne skal have løst med digitaliseringen af processer.

Blandt de profiler vi hele tiden er på jagt efter til vores Technical Service Team er erfarne applikationsupportere og driftskonsulenter.

Er du blandt de 10% bedste dataloger, ingeniører, cand. IT eller lignende, så har vi brug for dig til at udvikle. Som udvikler i cBrain får du mulighed for at deltage i alle dele af et projektforløb.

cBrain er The Process Company, og derfor har vi også brug for dygtige ingeniører, cand. scient. eller cand. IT-er som rådgivere og udførende konsulenter i arbejdet med at digitalisere og automatisere processer hos vores kunder.

Læs meget mere om os, og hvordan du kommer i kontakt med os på karrieresiden og følg os på LinkedIn samt Twitter.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out