Digitalt topmøde: Delivery is the Strategy

Topmøde mellem Co-Founder af Obamas digitale taskforce og Presidential Innovation Fellow, Greg Godbout og Danmarks svar på mr. eGov, direktør Lars Frelle-Petersen om den digitale diskurs.

Lars Frelle-Petersen og Greg Godbout mødes til debat om den digitale diskurs for den offentlige sektor.

Lars Frelle-Petersen og Greg Godbout mødes til debat om den digitale diskurs for den offentlige sektor.

Torsdag den 6. oktober er der topmøde mellem USA's og Danmarks mr. eGov - Greg Godbout og Lars Frelle-Petersen. De mødes hos cBrain til en unik og sjælden dialog om den digitale diskurs for den offentlige sektor.

Greg Godbout og Lars Frelle-Petersen har hver især været med til sætte retning for den samfundsmæssige digitale udvikling. Greg som Presidential Innovation Fellow, Co-Founder af 18F og Executive Director, hvis formål var 'rethink government' gennem digitalisering. Lars Frelle-Petersen som mangeårig leder af Den Digitale Taskforce og senere direktør for Digitaliseringsstyrelsen.

På topmødet vil Greg dele sine erfaringer, som digital rådgiver for Obamas administration. Med slogans som "Delivery is the strategy" og "We are transforming the government inside out" har 18F sat en vision og accelereret den digitale transformation i den amerikanske centraladministration. I dag tæller 18F et par hundrede medarbejdere og arbejder tæt med både ministerier og styrelser. Målet er at skabe "great services for the public" - parallelt med markante besparelser.

 Lars Frelle-Petersen vil med den nye fælles offentlige digitaliseringsstrategi som bagtæppe dele hans overvejelser for den digitale diskurs i de kommende år, og hvad det vil kræve af strategiske greb at gennemføre.

 Arrangement slutter med en debat mellem Greg og Lars, hvor lederskab og innovation sættes i centrum, og hvor deltagerne vil blive involveret i diskussionen.

 

cBrains David Coterill faciliterer debatten på det digitale topmøde.

cBrains David Coterill faciliterer debatten på det digitale topmøde.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out