cBrain indgår sin første aftale som leverandør til regioner

København, 4. maj 2017

cBrain har indgået aftale om levering af løsning til it-understøttelse af Aktiv Patientstøtte. Udbuddet er gennemført af Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark og Region Hovedstaden i henhold til SKI Rammeaftale 02.18 CRM it-løsninger og vedligehold.

Den nye platform skal understøtte en fælles regional indsats, hvor sygeplejersker coacher og vejleder udsatte borgere over telefonen.

Hermed har cBrain vundet sit første udbud som leverandør til regionerne. Ordren er derfor vigtig for cBrain, fordi den viser at selskabet når stadig bredere ud, som leverandør til den offentlige sektor.

Med venlig hilsen
Per Tejs Knudsen, CEO 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out