University College Lillebælt indgår aftale om leverance af F2

København, 30. marts 2017

cBrain har indgået en aftale med University College Lillebælt om leverance af F2 Sags- og dokumenthåndtering som ny digital platform. F2 skal understøtte uddannelsesorganisationens administrative arbejdsprocesser herunder håndtering af studentersager og personalesager. Med University College Lillebælt er der nu fire større uddannelsesorganisationer, som anvender F2. De øvrige er Metropol, IT- universitetet og RUC.

Løsningen leveres som en cloud løsning under SKI 02.19 og understreger tendensen fra 2016 om markedets ønske om at købe services frem for systemer. 

Med venlig hilsen
Per Tejs Knudsen, CEO

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out