Statsforvaltningen vinder digitaliseringspris baseret på F2

INVESTOR NYHED
København, 28. marts 2017 

Digitaliseringsprisen 2017 er netop blevet uddelt ved den årlige digitaliseringskonference, som afholdes af Dansk IT. Her vandt Statsforvaltningen dommernes specialpris for løsningen "Familiens livssituation", som understøtter 180.000 sager om året, og som er med til at favne hele familiens livssituation ved en skilsmisse eller separation. Løsningen, som er baseret på cBrains F2-software, vender sig ud mod borgerne med henblik på at yde god borgerservice og at forstå borgernes behov i en svær situation.

Det er anden gang, at digitaliseringsprisen tilfalder et projekt baseret på F2. Første gang var i 2011, hvor Transportministeriet samt Klima- og Energiministeriet vandt digitaliseringsprisen for de effektiviseringsgevinster, som ministerierne havde opnået i forbindelse med implementering af F2- løsningen i departementerne.

F2 er et 100% standardsystem, som er udviklet til at understøtte den offentlige forvaltning, og standardsystemet F2 anvendes i dag af ca. 50 myndigheder. Traditionelt er løsninger i den offentlige sektor baseret på store og lange projekter, hvor software tilpasses individuelle behov. Når Statsforvaltningen tildeles årets digitaliseringspris, viser det, at med F2 har cBrain formået at udvikle en ny type software, og en ny tilgang til digitalisering baseret på standardsoftware, som skaber markante resultater.

Med venlig hilsen
Per Tejs Knudsen, CEO 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out