cBrain har ansat Aaron Snow, tidligere direktør for 18F, som COO i cBrain North America

INVESTOR NYHED
København, 9. marts 2017

cBrain øger sine eksportinvesteringer og styrker sin position i USA.

cBrain har fornøjelsen at oplyse, at Aaron Snow tiltræder som Chief Operating Officer (COO) i selskabets amerikanske datterselskab, cBrain North America. cBrain hjælper offentlige myndigheder med at digitalisere, og Aaron bringer en unik viden inden for dette område.

Aaron er Presidential Innovation Fellow og tidligere Executive Director i den amerikanske digitale taskforce 18F i Washington. Hos 18F hjalp Aaron myndigheder i den amerikanske centraladministration med at udvikle og implementere digitale løsninger og services. I forlængelse heraf arbejdede Aaron som Deputy Commissioner og grundlægger af the Technology Transformation Service (TTS), som er en myndighed under the White House General Service Administration (GSA)

Med ansættelsen af Aaron har cBrain derfor styrket sit internationale team og mulighederne for at eksportere selskabets danske succes til det amerikanske marked.

I maj 2016 blev Greg Godbout ansat som co-founder og CEO for cBrain North America. Greg var den første Executive Director for 18F, og her arbejdede Greg tæt sammen med Aaron, som på det tidspunkt var COO i 18F. Ansættelsen af Aaron betyder derfor, at cBrain North America nu har et særdeles erfarent ledelsesteam på plads i USA.

Med venlig hilsen

Per Tejs Knudsen, CEO

 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out