cBrain etablerer sig i Sharjah

cBrain FZE (Free Zone Entity) er blevet registreret som juridisk enhed i det nye Sharjah Research Technology and Innovation Park, beliggende i emiratet Sharjah i de Forenede Arabiske Emirater. 

Sharjah Research Technology and Innovation Park er en ny frizone, som emiratet Sharjah udvikler i samarbejde med universiteterne i Sharjah, og cBrain FZE er det første selskab, som er blevet registreret i den nye frizone. 

cBrain noterer, at myndighederne i de Forenede Arabiske Emirater har stor fokus på digitalisering af interne processer og offentlige services. Ved at etablere cBrain FZE i den nye frizone er det nu muligt at tilbyde cBrains F2 software, best practice metoder og relaterede services til den offentlige sektor på tværs af de Forenede Arabiske Emirater. 

Om cBrain og F2

I Danmark har den offentlige sektor gennem mange år investeret kraftigt i digitalisering, og Danmark har i dag opnået en position som den førende nation i EU's DESI-indeks (Digital Economy and Society Index). 

cBrain har, i tæt samarbejde med en række danske myndigheder, udviklet F2, som bl.a. omfatter en best practice model for det digitale bureaukrati og standard software til brug for digital forvaltning. 

F2 er en komplet produktionsplatform, designet og bygget til brug for offentlige myndigheder, og F2 understøtter arbejdsgange og processer væg-til-væg, fra borgerens selvbetjening til journalisering. 

F2 tilbyder en række markante fordele bl.a. ved at være en fuldt integreret 100% standardløsning, som uden ændringer af standardsoftwaren hurtigt kan konfigureres, så løsningen understøtter individuelle behov, herunder komplekse fagprocesser. I dag fremstår F2 dermed som en velafprøvet løsning, som gør det muligt at eliminere mange enkeltstående løsninger, samtidig med at F2 kan leveres hurtigt og effektivt, baseret på best practices. 

Mere end 50 myndigheder baserer i dag deres forretning på F2, herunder over halvdelen af de danske ministerielle departementer. Statens IT tilbyder F2 som en cloud service, og i 2017 modtog Statsforvaltningen digitaliseringsprisen baseret på deres F2-implementering. F2 er med succes blevet taget i brug af myndigheder i både Tyskland og England. 

Med venlig hilsen 

Per Tejs Knudsen, CEO 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out