Første ordre i Emiraterne

cBrain har indgået sin første aftale i de Forenede Arabiske Emirater (UAE). Der er tale om leverance af en F2-baseret løsning, som skal understøtte en national fagproces i et af de føderale ministerier.

Den 25. marts 2019 oplyste cBrain, at selskabet havde modtaget information om, at F2 er blevet valgt som løsning i forbindelse med et offentligt udbud hos en myndighed i Emiraterne. I forlængelse heraf er der nu underskrevet kontrakt om leverance af løsningen.

cBrain har gennem mere end 2 år arbejdet på at etablere sig i Emiraterne, og den første ordre er naturligvis en vigtig milepæl for cBrain.

Men ordren er også vigtig, fordi der er tale om leverance til et føderalt ministerium. cBrain forventer derfor, at ordren kan få stor betydning som reference og dermed understøtte yderligere ordrer i regionen.

Med venlig hilsen

Per Tejs Knudsen, CEO

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out