Q1 meddelelse: God international udvikling

cBrains vækstplan er baseret på eksport af F2. cBrain har en stærk dansk hjemmemarkedsposition, hvor mere end 50 myndigheder nu anvender F2, herunder 13 ud af 19 ministerielle departementer.

Det er derfor med stor tilfredshed at cBrain kan notere en god international start på året med ordrer i både Tyskland og Emiraterne.

Samtidig ser cBrain fortsat en god udvikling i Danmark, hvor cBrain bl.a. har annonceret en aftale med Miljøstyrelsen, med ca. 1.000 brugere, en ordre med Uddannelses- og Forskningsministeriet, samt et nyt produkt på det kommunale marked og den første ordre med Odsherred kommune.

Tyskland

I første kvartal har cBrain vundet endnu en ordre i Tyskland hos en myndighed i tyske centraladministration.

Gennem en række offentlige udbud er det lykkedes cBrain at komme ind som leverandør til myndigheden, og dette er den 6. ordre, som cBrain har vundet hos denne myndighed.

Der er tale om en stor myndighed, som er repræsenteret i alle tyske delstater. Myndigheden repræsenterer dermed et stort potentiale for cBrain som leverandør af yderligere løsninger, både til myndighedens mange afdelinger og som digital platform inden for nye fagområder.

Den seneste ordre betyder, at cBrain yderligere udbygger sine aktiviteter i Tyskland og ansætter flere medarbejdere.

Emiraterne

cBrain har indgået sin første aftale i de Forenede Arabiske Emirater (UAE). Der er tale om en F2-baseret løsning, som skal understøtte en national fagproces i et af de føderale ministerier.

cBrain har gennem mere end 2 år arbejdet på at etablere sig i Emiraterne. Den første ordre er derfor en vigtig milepæl for cBrain.

Danmark

cBrain har en stærk dansk hjemmemarkedsposition, og det er derfor med stor tilfredshed, at cBrain har annonceret 3 nye kunder i første kvartal. Det viser, at cBrain fastholder sin fortsatte fremgang på det danske marked.

  • Miljøstyrelsen har indgået aftale med cBrain om at indføre F2 sags- og dokumenthåndteringssystem til styrelsens ca. 1.000 medarbejdere, fordelt på kontorer over hele landet.

  • Uddannelses- og Forskningsministeriet har indgået aftale med cBrain om at indføre F2 sags- og dokumenthåndtering til brug i ministeriets departement.

  • cBrain indgået aftale med Odsherred Kommune omkring leverance af bookingløsning til kommunens jobcenter. Løsningen skal understøtte møde- og koordineringsaktiviteter mellem kommunen og borgere.

cBrain har tidligere leveret bookingløsninger til bl.a. en række A-kasser under Danske A-kasser og Statsforvaltningen. Det er disse løsninger, som nu danner grundlag for et nyt produkt til kommunerne. For cBrain betyder aftalen med Odsherred kommune derfor, at cBrain åbner et nyt marked, og cBrain er allerede nu i dialog med en række kommuner og salg af tilsvarende løsninger til de kommunale jobcentre.

Med venlig hilsen

Per Tejs Knudsen, CEO

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out