Aftale med Nilfisk

cBrain har indgået aftale med Nilfisk om leverance af F2 til brug for den juridiske afdeling.

F2 er oprindelig designet i tæt samarbejde med bl.a. den juridiske afdeling i Socialministeriet, med henblik på at understøtte den offentlige forvaltning. Aftalen med Nilfisk er vigtig for cBrain, fordi den viser, at F2 også kan anvendes i juridiske afdelinger uden for den offentlige sektor.

cBrain har allerede leveret F2 til en række private virksomheder, specielt til fagforeninger, herunder bl.a. Djøf og Lægeforeningen. Den nye aftale med Nilfisk er spændende, fordi den underbygger, at der er et endnu bredere marked for F2 i den private sektor.

Med venlig hilsen

Per Tejs Knudsen, CEO

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out