cView 04 2015: Det nye desgin i F2 Version 5

Årets sidste udgave af cBrains minimagasin cView giver overblik over det nye design i F2 Version 5 og fortæller, hvordan F2 blev implementeret i et nyt ministerium på fire uger.

cBrain kommer løbende med opdateringer til F2. Og i den nye version 5 har vi gjort os ekstra umage med et helt nyt design, som gør F2 meget mere moderne og lækkert at arbejde med.

F2 Version 5 introducerer blandt andet et nyt sæt ikoner, en lysere farvetone og samler mange funktioner i det nye menubånd.

Lidt nemmere, lidt hurtigere og meget sjovere
Når softwaren på den digitale arbejdsplads er moderne, pæn og nem at bruge, så er der stor sandsynlighed for, at arbejdet føles lidt nemmere fordi, det glider lidt hurtigere og derfor opleves meget sjovere.

Jeg har selv oplevet forskellen i forbindelse med floorwalking hos nye brugere af F2. Med det nye design falder det meget nemmere at bruge akter, søgninger og lister, som er grundlaget for den digitale sagsbehandling i F2.

Nemt indkøb og hurtig implementering
cBrain er på SKI 02.19 Cloud med hele produktfamilien for F2. Det betyder, at myndigheder og organisationer i stat, kommuner, regioner, undervisning og forsyning kan købe et komplet esdh-system leveret som en service. Betalingen i F2 Cloud er baseret på forbrug og løsningen kan for eksempel leveres via Statens It F2 Cloudcenter, cBrain.eller et andet F2 Cloudcenter.

Implementeringen af F2 er hurtig. I det nye Udlændinge-, Integrations– og Boligministerium (UIBM) er F2 Cloud leveret via Statens It F2 Cloudcenter og implementeret på blot fire uger. Det kan du læse meget mere om i årets sidste udgave af cBrains minimagasin cView.

Læs og download cView 04 2015 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out