cBrain etablerer kontor i San Francisco

I september annoncerede cBrain en partneraftale med organisationen Code for America. I forlængelse heraf har cBrain nu indgået aftale om at etablere kontor i innovationscentret hos SUPERPUBLIC Lab i San Francisco, hvor den amerikanske stat og byer mødes med den akademiske verden og private virksomheder. 

Kontoret hos SUPERPUBLIC giver cBrain mulighed for at samarbejde med de teknologisk førende byer i verden, midt i hjertet af Silicon Valley hvor innovation og entreprenørship mødes. 

cBrain byder ind med mange års erfaring som leverandør til den offentlige sektor. cBrain har udviklet F2 standardproduktet i tæt samarbejde med de danske ministerier, og F2 anvendes nu af halvdelen af departementerne i de danske ministerier. Samtidig har cBrain, baseret på F2, udviklet en cloud løsning, som tilbyder kommuner og byer en ny og langt hurtige ("fast track") tilgang til effektiv borgerservice, forretnings- kontrol og datakontrol. Denne service, som kaldes "Municipality-as-a-Service", anvendes bl.a. af Liverpool City i UK og Københavns Kommune. 

About SUPERPUBLIC.

SUPERPUBLIC was launched in May 2016, by San Francisco Mayor Ed Lee, U.S. General Services Administrator Denise Turner Roth, U.S. Department of Commerce, and the City Innovate Foundation as the first-of-its-kind Innovation Lab bringing public, private, nonprofit, and academic sectors together to solve urban problems. The Innovation Lab at SUPERPUBLIC is located on the top floor of 50 U.N. Plaza in the heart of the civic district of San Francisco

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out