Har du passion for software og forretningsudvikling?

Kære studerende

Hvis du gerne vil stifte bekendtskab med en af Danmarks rule-breaking software-virksomheder og have et indblik i karrieremuligheder hos os, så har vi et møde netop for dig.

Det foregår tirsdag den 1. november 2016 kl. 16.00-19.00 på vores kontor på Dampfærgevej 30, 2. sal, 2100 København Ø, hvor vi er omgivet af vand på tre sider.

 
04 2016 Sara Friis Bache og Jesper Dan Christiansen - Foto Kasper Sevaj.jpg
 

Arrangementet er for dig, der har en interesse for it og projektledelse, og som kunne tænke dig at høre mere om arbejdet som konsulent i samspillet mellem software og forretningsudvikling.

Her vil du få lejlighed til at møde konsulenterne Sara Friis Bache og Kristian Alban foruden COO Robert Lentz, som vil fortælle om, hvordan de under mottoet ”Reinvent Government” udvikler og implementerer software i Danmark og udlandet, som gør en reel forskel. Men ikke mindst vil de fortælle om, hvordan det er at arbejde hos cBrain, og hvilke muligheder det kan give dig.

Arrangementet slutter med et traktement, hvor der vil blive rig mulighed for networking og Q&A.

Tilmelding finder sted ved at sende en mail til sfb@cbrain.com.

Du er velkommen til at sende dit cv, når du tilmelder dig - så har du allerede taget første skridt på vejen til at etablere en relation og dermed blive en del af cBrains community.

Vi glæder os til at møde dig!

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out