Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) vælger F2

cBrain har indgået en ny aftale om leverance af F2 til Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI). SIRI er en styrelse under Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet (UIBM). 

I september 2015 kunne cBrain annoncere, at UIBM havde indgået kontrakt om leverance af F2 til ministeriets departement.

cBrain har opnået en solid succes med F2-produktet i ministerierne, hvor ca. halvdelen af de ministerielle departementer i dag anvender F2. Som led i selskabets vækstplan, og med afsæt i referencepositionen i departementerne, søger cBrain nu at udbrede F2 i styrelser og institutioner.

Det underbygger cBrain vækstplan, at SIRI, som er en styrelse i UIBM-koncernen, nu også vælger at indføre F2.    

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out