Socialstyrelsen har indgået kontrakt om køb af F2

Socialstyrelsen har indgået kontrakt med cBrain om leverance af F2 sags- og dokumenthåndteringssystem baseret på den nye SKI 02.19 Cloud rammeaftale.

Den nye aftale kommer kort tid efter, at cBrain har offentliggjort, at både det nye Miljø- og Fødevareministerium og det nye Udlændinge-, Integrations og Boligministerium ligeledes har valgt at anvende F2 baseret på en cloud service.

Det er centrale elementer i cBrains vækstplan at blive en førende leverandør til den danske centraladministation og at levere F2 som cloud service. Aftalen, som er den tredje på kort tid, er derfor vigtig for cBrain, fordi den viser solid fremdrift i selskabets vækstplan.  

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out