Miljø- og Fødevareministeriet vælger F2

Miljø- og Fødevareministeriet agter at indgå en aftale med cBrain om indkøb af F2 Cloud  til Miljø- og Fødevareministeriets departement. Aftalen baseres på SKI 02.19 rammeaftalen.

Det nye Miljø- og Fødevareministerium har besluttet at indgå en aftale med cBrain om indkøb af F2 Cloud som dokument- og sagshåndteringsløsning (ESDH eller elektronisk sags- og dokumenthåndtering). F2 Cloud skal bruges i ministeriets departement til blandt andet sagsforelæggelse, sagsstyring samt digitalt mødemateriale.

Læs også artiklen: F2 Modulerne

Aftalen mellem Miljø- og Fødevareministeriet er baseret på SKI 02.19, hvor alle myndigheder, organisationer og virksomheder i stat, kommuner, regioner, undervisning og forsyning kan købe cloud løsninger - blandt andet F2 Cloud..

Læs også artiklen: Inddkøbproces med 02.19 er blevet meget nemmere

Læs cBrains markedsmeddelelse om aftalen til NASDAQ OMX

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out