Hastighed er en nøgle til succesfuld digitalisering

cBrain har præsenteret sit hidtil bedste regnskab. Det er en betydelig konkurrencefordel, at F2 kan leveres hurtigt og med høj leverancesikkerhed.

Hastighed er allerede en nøgle til succesfuld digitalisering. Og evnerne til at gennemføre digitaliseringen i mindre men hurtige projekter bliver afgørende for it-branchen i fremtiden.
Det mener cBrains CEO, Per Tejs Knudsen.

Han har sammen med resten af softwarehusets medarbejdere netop leveret det hidtil bedste regnskab i selskabet historie, med en omsætningsfremgang på 26 procent og en vækst i indtjeningen på 51 procent.

Læs hele cBrains Årsrapport 2014 her med beskrivelsen af alle de faktorer, der ligger bag resultatet.

Mange store digitaliseringsprojekter er kendetegnet ved, at de tager lang tid og ofte bliver forsinket. cBrain ser det det som en betydelig konkurrencefordel, at  F2-produktet kan leveres hurtigt og med høj leverancesikkerhed. Per Tejs Knudsen underbygger hastighedsdiskussionen:

Projektet hos Statsforvaltningen er ret interessant: Den samlede platform bliver skiftet ud på seks måneder. Med et projekt, der varer seks måneder, undgår vi, at teknologien flytter sig. Men det gør den, hvis projektet varer to eller tre år.”

”Den klassiske tilgang til at lave projekter med teknologi, hvor der bruges et år på overvejelser, et år på udbud, et eller to år på implementering: Det er ikke rettidig omhu,” siger Per Tejs Knudsen.

Per Tejs Knudsen peger på, at vi i Danmark bør tænke meget mere som englænderne, der arbejder med projekter i alfa, beta og scaling. Det handler om meget hurtigt at få brugerne i gang med at se og bruge noget software. Herefter kan man fortsætte til beta-udgaven og så skalere for alvor.

”Teknologien åbner for nye måder at løse opgaver på. Og det er et fælles ansvar for kunder og leverandører, at vi udnytter mulighederne og skaber innovation ved at kombinere nye brugerbehov og ny teknologi,” siger Per Tejs Knudsen.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out