cBrain indgår kontrakt med Velfærdsministeriet under den nye SKI-rammeaftale

SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S) har netop lanceret sin hidtil mest omfangsrige rammeaftale på IT-området, hvor cBrain er med i den gruppe af leverandører, som SKI har udvalgt. 
 
cBrain har nu indgået sin første kontrakt under den nye SKI-rammeaftale. 
 
Kontrakten er indgået med Velfærdsministeriets departement og omfatter udviklingsopgaver samt et ”proof-of-concept”-forløb omkring en proces-baseret ESDH-løsning (”Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering”) til Velfærdsministeriets departement.
 
Procesunderstøttelse inden for den offentlige sektor, herunder ESDH-løsninger, er et vigtigt forretningsområde for cBrain. cBrain forventer derfor, at rammeaftalen med SKI vil få væsentlig betydning for selskabet succes, bl.a. fordi den gør det enklere at handle med offentlige myndigheder

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out