DJØF køber medlems- og ESDH-løsning

 DJØF (Danmarks Jurist- og Økonomforbund) har indgået aftale med cBrain om leverance af en ny integreret IT-platform.  

Den nye IT-platform skal bl.a. understøtte sammenhængende medlemsservice, elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH), netværksgrupper samt kursusadministration.

DJØF er den næststørste fagforening under Akademikernes Centralorganisation (AC). IT-løsninger til medlemsorganisationer udgør et fokusområde for cBrain, og aftalen er derfor vigtig, fordi den understreger en fortsat succes som leverandør til medlemsorganisationer. Samtidig er DJØF-aftalen blandt cBrains hidtil største ordrer.

Dertil kommer, at ESDH (elektronisk sags- og dokumenthåndtering) er et strategisk satsningsområde for cBrain i relation til både offentlige sektor og private virksomheder. Aftalen med DJØF er derfor særlig vigtig, fordi den også understøtter cBrains videre satsning inden for ESDH-området

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out