Velfærdsministeriets departement køber ESDH

cBrain har indgået en aftale med Velfærdsministeriets departement omkring leverance af cBrains ESDH-løsning (”Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering”) til brug i departementet.

Tidligere på året indgik ministeriet en aftale med cBrain omkring et ”proof-of-concept”-forløb, bl.a. med henblik på at vurdere løsningen i relation til ministeriets krav til digital forvaltning.

I forlængelse af undersøgelsen har Velfærdsministeriets departement nu indgået aftale omkring leverance af cBrains ESDH-løsning. Projektet baseres på 2 faser, hvor løsningen først implementeres i en afdeling med ca. 75 brugere.

Velfærdsministeriet hører til blandt de største ministerier. Samtidig har ministeriet betydelige erfaringer med ESDH, bl.a. som en tidlig deltager i statens FESD-samarbejde (”Fælles Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering”). cBrain ser derfor aftalen med Velfærdsministeriet som en milepæl i relation til cBrains satsning inden for området digital forvaltning/ESDH.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out