cBrain annoncerer en ny produktlinie "Knowledge Worker Desktop"

cBrain annoncerer en ny produktlinie, ”Vidensarbejderens Integrerede Desktop”, som samler de funktioner, fremtidens vidensmedarbejder har behov for, i een integreret løsning. Herved er det muligt at øge vidensarbejderens produktivitet ganske betydeligt.

Med annoncering af den nye produktlinie har cBrain taget et vigtigt skridt i forbindelse med implementering af den tidligere annoncerede vækstplan for perioden 2009-2011. Det er således cBrains mål, at den nye produktlinie vil bidrage med mere end 50% af selskabets omsætning i år 2011, ligesom den nye produktlinie vil danne grundlag for selskabets kommende internationaliseringsstrategi.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out