cBrain indgår aftale med Transportministeriet om ESDH-projekt

cBrain har indgået aftale med Transportministeriets om et forprojekt, som skal forberede en implementering af cBrains ESDH-løsning (”Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering”) i Transportministeriets departement.

cBrain har, som et led i aftalen, forpligtet sig til at levere cBrains ESDH-løsning til Transportministeriet i forlængelse af forprojektet.

cBrain har således inden for kort tid annonceret ESDH-aftaler med 2 ministerier, idet cBrain annoncerede en ESDH-aftale med Velfærdsministeriet departement i december 2008.
 
Det noteres endvidere, at Transportministeriet forventer at kunne genbruge den version af cBrains ESDH-løsning, som også leveres til Velfærdsministeriet. Herved underbygger aftalen med Transportministeriet cBrains målsætning om at kunne tilbyde et nyt standard ESDH-produkt, som uden omfattende tilpasninger kan anvendes bredt i den danske centraladministration

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out