cBrain annoncerer nyt ESDH produkt

cBrain annoncerer et nyt ESDH-produkt: ”cBrain F2” (Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering) - Fundament for ny vækstplan.

cBrain beskriver sit nye produkt som ”sagsbehandlerens desktop”, fordi cBrain F2 samler alle de funktioner, som er nødvendige for en effektiv sagsbehandling, i een integreret løsning. Dette er lykkedes, ved at designe cBrain F2 med udgangspunkt i sagsbehandlerens behov og arbejdsprocesser.

cBrain F2 er bl.a. rettet mod det offentlige område, hvor øgede krav til digitalisering og selvbetjening skaber et stort behov for produkter, som kan bidrage til en bedre og mere effektiv sagsbehandling. 

Med annonceringen af det nye produkt har cBrain taget et vigtigt skridt. cBrain har gennem det seneste år investeret betydelige ressourcer i udviklingen af cBrain F2, og produktet vil være et centralt element i cBrains vækstplan for 2009-2011. Vækstplanen forventes annonceret inden for kort tid.

Teknisk er cBrain F2 baseret på cBrains bibliotek af softwarekomponenter (”cBrain Process Platform”), og produktet er en videreudvikling af cBrains tidligere annoncerede dokumenthåndteringsløsning.

cBrain F2 er designet i samarbejde med bl.a. Velfærdsministeriet, samtidig med at der er lagt vægt på at understøtte FESD-visionen (Fællesoffentlig Elektronisk Sags-og Dokumenthåndtering) samt gældende FESD-krav og anbefalinger.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out