cBrain indgår aftale med SF

cBrain har indgået en aftale med SF (Socialistisk Folkeparti) om leverance af en procesdrevet medlems- og kommunikationsplatform.

Med denne aftale har cBrain yderligere styrket sin position som IT-leverandør til medlemsorganisationer. cBrain har tidligere leveret en lignende løsning til bl.a. Socialdemokraterne.

cBrain skal levere en integreret løsning til SF, som understøtter både det politiske arbejde, medlemsadministration og service. Dette omfatter bl.a.: 

- Digital valgkamp og dag-til-dag kommunikation
- Intern kommunikation
- Partidemokrati
- Økonomi
- Central og decentral medlemsadministration (herunder selvbetjening)

cBrains vækstplan er baseret på gensalg og genbrug af softwarekomponenter. Dette opnås gennem etablering af en stærk markedsposition inden for udvalgte løsningsområder, og et af disse områder er medlemsadministration og service.

Aftalen med SF er derfor vigtig, fordi den underbygger cBrains position som leverandør til medlemsorganisationer. cBrains øvrige kunder inden for dette område omfatter bl.a. Dansk Socialrådgiverforening, Det Danske Spejderkorps, Ergoterapeutforeningen, Kost og Ernæringsforbundet, Mødrehjælpen og Socialdemokraterne.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out