TDC Kabel TV køber ESDH løsning fra cBrain

TDC Kabel TV A/S har indgået en aftale med cBrain om leverance af en elektronisk sags- og dokumenthåndteringsløsning (ESDH-løsning).

Aftalen med TDC Kabel TV er vigtig for cBrain, fordi den understøtter selskabets satsning inden for elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH), både produktmæssigt og markedsmæssigt, idet:

Aftalen giver anledning til en yderligere udbygning af cBrains bibliotek af softwarekomponenter.
Aftalen demonstrerer, at cBrains løsninger inden  for sags- og dokumenthåndtering er konkurrencedygtige inden for et bredt område, dækkende såvel offentlige som private kunder.
cBrain har tidligere meddelt, at selskabet planlægger annoncering af et sagsbehandlingsprodukt, som en overbygning til cBrains dokumenthåndteringsløsning. Aftalen med TDC Kabel TV understøtter yderligere denne satsning.

cBrains øvrige kunder, inden for området sags- og dokumenthåndtering, omfatter bl.a. Indenrigs- og sundhedsministeriet, Integrationsministeriet, Kirkeministeriets provstier, PricewaterhouseCoopers, Rambøll Management, samt to institutioner under henholdsvis Videnskabsministeriet og Danmarks Tekniske Universitet: Dansk Dekommisionering og  DTU Space.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area