cBrain indgår samarbejdsaftale med FTF

cBrain har indgået en samarbejdsaftale med hovedorganisationen FTF. Aftalen indebærer, at cBrains medlems- og kontingentsystem tilbydes FTF’s over 100 medlemsforeninger.

Samarbejdsaftalen med FTF styrker cBrains position som leverandør til faglige organisationer, og den indgås kort tid efter, at cBrain har indgået en aftale med Danmarks Lærerforening, som er FTF’s største medlemsorganisation.
 
- - -

FTF er hovedorganisation for 450.000 offentligt og privat ansatte organiseret i mere end 100 forskellige fagforeninger og forbund.
 
cBrain har indgået en samarbejdsaftale med FTF, som blandt andet medfører, at:

- cBrains medlems- og kontingentsystem tilbydes FTF’s over 100 medlemsforeninger.

- Der etableres et fagligt IT-netværk, inden for FTF, omkring cBrains løsninger.

- Der etableres en fælles udviklingsfond, inden for FTF, med henblik på at videreudvikle løsningen i fællesskab.
 
cBrain har allerede indgået aftaler om levering af cBrains medlems- og kontingentsystem til 5 af FTF’s medlemsforeninger: Danmarks Lærerforening, Dansk Socialrådgiverforening, Ergoterapeutforeningen, Frie Skolers Lærerforening samt Kost- og Ernæringsforbundet
 
Løsninger til medlemsorganisationer udgør et vigtigt marked for cBrain. Samarbejdsaftalen har derfor stor betydning, fordi den styrker cBrains position inden for dette løsningsområde, både referencemæssigt og produktmæssigt.
 
Samtidig demonstrerer aftalen fortsat succes for cBrains vækstplan, hvor det er et mål at opnå en stærk markedsposition inden for en række udvalgte løsningsområder, herunder løsninger til medlemsorganisationer.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out