Aftale med Advokatsamfundet baner vej til nyt marked for cBrain F2

cBrain har indgået kontrakt med Advokatsamfundet om at levere cBrain F2 som ny ESDH-løsning (Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering).

Indtil nu er cBrain F2 primært blevet markedsført overfor offentlige organisationer i centraladministrationen, og cBrain F2 anvendes idag bl.a. af Socialministeriets og Transportministeriets departementer.

Den nye aftale med Advokatsamfundet er derfor vigtig for cBrain, fordi den demonstrerer, at cBrain F2 også kan anvendes udenfor den offentlige sektor – og derned baner aftalen vej til et nyt marked for cBrain F2 i form af vidensproducerende og sagsbehandlende organisationer i den private sektor som f.eks. advokatfirmaer.

cBrain F2 er et standard softwareprodukt, som samler alle de funktioner fremtidens videnarbejdere har behov for i en integreret løsning, hvorfor cBrain F2 også beskrives som ”videnarbejderens integrerede desktop”. Ved at indføre cBrain F2 kan der opnås betydelige effektiviseringsgevinster.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out