cBrain indgår aftale med endnu et ministerium: Klima- og Energiministeriet

Klima- og Energiministeriets departement har besluttet at udskifte deres eksisterende ESDH-løsning (Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering) og i stedet indføre standardsystemet: cBrain F2. 
 
cBrain F2 gør det muligt for ministeriet at slippe papiret og arbejde fuldt digitalt. 
 
cBrain F2 anvendes allerede i departementerne i Socialministeriet og Transportministeriet. Klima- og Energiministeriet er således det tredje ministerium, som har valgt at digitalisere departementets sagsgange med en ESDH løsning fra cBrain. Løsningen skal hostes hos Statens IT.

Med aftalen udvider cBrain kundegruppen, der anvender cBrain F2, som en standard løsning til sagsbehandling, dokumenthåndtering, kommunikation og vidensdeling. En standardløsning som kan anvendes bredt i den offentlige administration og i private virksomheder.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out