Danmarks Biblioteksskole og cBrain indgår aftale om kursusløsning

Danmarks Biblioteksskole har valgt cBrain til et digitaliseringsprojekt, som involverer selvbetjening for skolens kursister. 
 
Danmarks Biblioteksskole (DB) er en højere uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Skolen uddanner bachelorer, bibliotekarer DB, kandidater og ph.d.er i biblioteks- og informationsvidenskab. Skolens Kursus- og Konsulentafdelingen tilrettelægger og koordinerer efteruddannelseskurser, temadage og længerevarende forløb for hele biblioteksområdet. 
 
Som led i en effektivisering af de administrative processer, har DB indgået en SKI-aftale med cBrain om at implementere cBrains kursusløsning. Løsningen anvendes allerede af en række fagforeninger, politiske partier samt andre medlemsorganisationer og er en del af cBrains Process Platform.
 
Løsningen skal fungere integreret med Navision Stat.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out