Departementschef Jacob Heinsen fortæller om digitalisering i Transportministeriet

Inspirationsmøde den 25. marts 2010

Den 25. marts afholder cBrain morgenmøde, hvor Transportministeriets departementschef, Jacob Heinsen, fortæller om resultater og erfaringer i forbindelse med den digitalisering af departementets arbejdsgange, som netop er gennemført.

I forbindelse med projektet har Transportministeriet udskiftet ministeriets hidtidige ESDH-løsning og implementeret cBrains Knowledge Worker Desktop F2. Transportministeriet har gennemført projektet på 6 måneder, fra underskrift af kontrakt til driftsstart den 4. januar 2010.

Transportministeriet skriver om projektet på deres hjemmeside:

Mindre papir i Transportministeriet
"Den 4. januar 2010 tog Transportministeriets departement et skridt mod en fremtid, som for få år siden virkede utopisk. Den 4. januar gennemførte departementet en fuldstændig digitalisering af de indre arbejdsgange. For fremtiden vil al sagsbehandling, vidensdeling og forelæggelser kunne foregå elektronisk. Slut er det med bunker af papir og endeløse stabler af charteks.

Det er selskabet cBrain, der har leveret den softwaremæssige understøttelse i form af programmet F2. F2 er udviklet i et samarbejde mellem cBrain og Indenrigs- og Socialministeriet, men Transportministeriet bliver første sted, hvor F2 implementeres i en hel myndighed fra yngste fuldmægtig til minister.

Med det nye program er der allerede registreret fald i brugen af printere samtidig med, at sagerne bevæger sig hurtigere rundt i huset. En stor gevinst er endvidere, at sager ikke længere forsvinder, men altid kan findes via den elektroniske søgning. Slutteligt er journalisering blot blevet et klik med musen."

Inspirationsmøde den 25. marts
Hvis du har lyst til at høre mere om projektet i Transportministeriet, og hvordan man kan blive klar til e2012 allerede i 2010, er du velkommen til at rekvirere en invitation til cBrains inspirationsmøde for offentlige ledere den 25. marts 2010 kl. 9-10.30.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out