Første kommune på F2 Manager

Kommunalbestyrelse og topledelse i Gentofte Kommune har som den første kommune taget F2 Manager i brug.

F2 Manager tilbyder adgang til mødedokumenter og sager på iPad. Med den nye løsning kan kommunalbestyrelsesmedlemmernes udprint af papir reduceres kraftigt. Samtidig lettes kommunalbestyrelsens arbejde, bl.a. gennem nem adgang til historiske mødedokumenter, personlige annoteringer/kommentarer samt en integreret chat-funktion som understøtter online debat mellem medlemmerne.
 
F2 Manager er oprindeligt udviklet til brug for de ministerielle departementer, hvor løsningen på kort tid har opnået en solid succes. Det er derfor godt nyt for cBrain, at løsningen nu også udbredes udenfor departementerne.
 
Det noteres, at F2 Manager bl.a. adskiller sig i kraft af en avanceret sikkerhedsmodel, som understøtter de høje krav til sikkerhed hos offentlige myndigheder, eksempelvis kræver F2 Manager ikke lagring af dokumenter i skyen. cBrain satser derfor på en fortsat udbredelse af F2 Manager-produktet, ikke mindst til brug hos offentlige myndigheder.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out