Økonomi- og Indenrigsministeriet vælger cBrain F2

Økonomi- og Indenrigsministeriet har idag meddelt, at de har valgt cBrain som ny leverandør af ESDH til ministeriets departement.
 

Økonomi- og Indenrigsministeriets valg af cBrain F2 kommer kort tid efter, at Udenrigsministeriet underskrev aftale med cBrain om leverance af F2.
 
Hermed har i alt 9 danske ministerier nu valgt at indføre standardsystemet F2. Dette er en ganske unik dansk situation, idet det hidtil (ogs internationalt) har vist sig svært at indføre avanceret standardsoftware på tværs af ministerområder.
 
Om cBrain og F2
cBrain er noteret på NASDAQ OMX og har udviklet software suiten F2, som i dag anvendes i drift i 7 danske ministerier inklusive Statsministeriet.
 
cBrain F2 repræsenterer en ny type af integreret software til understøttelse af arbejdet hos offentlige myndigheder. F2 tilbyder videnarbejderen en komplet og fuldt integreret digital arbejdsplads, som understøtter sagsbehandling og dokumenthåndtering, kommunikation, samarbejde og vidensdeling, procesunderstøttelse samt arkivering styret af de forvaltningsmæssige krav.
 
For videnbaserede organisationer, som efterspørger øget effektivitet, gennemsigtighed, kvalitet i arbejdet samt øget medarbejdertilfredshed, er cBrain F2 et revolutionerende og yderst effektivt redskab til understøttelse af digital forvaltning og vidensproduktion.
 
I år 2011 modtog Transportministeriet sammen med Klima og Energiministeriet digitaliseringsprisen i kraft af de bemærkelsesværdige effektiviseringsgevinster, som de 2 ministerier har opnået gennem implementering af F2.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out