Rambøll Management køber cBrain dokumenthåndtering til 500 brugere

cBrain meddeler, at Rambøll Management har indgået kontrakt med cBrain om levering af en dokumenthåndteringsløsning til ca. 500 brugere.

Løsningen skal understøtte lagring af dokumenter på èn central server for Rambøll Management´s internationale organisation, herunder kontorer i København, Århus, Hamborg, Stockholm, Bruxelles, Berlin, München og Oslo.

Løsningen tager udgangspunkt i den proces-baserede dokumenthåndteringsløsning, som cBrain tidligere har leveret til revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers i Danmark, og løsningen baseres på cBrain´service-arkitektur (SOA) og komponentbibliotek.

Aftalen er væsentlig for cBrain. Det er cBrain´s mål opnå en betydende markedsposition som leverandør af dokumenthåndtering, og cBrain forventer, at Rambøll Management vil blive en vigtig referencekunde for Selskabet med henblik på at nå dette mål.

Om Rambøll Management
Rambøll Management er en international konsulentvirksomhed med ca. 500 medarbejdere, som leverer rådgivning inden for management, it, research og survey til et globalt marked. 
Rambøll Management har kontorer i København, Århus, Hamborg, Stockholm, Bruxelles, Berlin, München og Oslo.

Rambøll Management er en del af Rambøll Gruppen, som med over 4000 medarbejdere fordelt på mere end 70 kontorer i Nordeuropa og 50 andre fordelt i resten af verden hører til blandt Europas allerstørste rådgivningsgrupper.

Om cBrain
cBrain udvikler softwareløsninger, ved hjælp af komponenter (SOA/service-arkitektur), som understøtter forretningsprocesser, kommunikation og vidensdeling. cBrain har bl.a. leveret løsninger til elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH), medlemsadministration, enterprise content management (eCMS) og e-business.

cBrain´s kundeliste omfatter Carlsberg, Det Danske Spejderkorps, Dansk almennyttigt Boligselskab, Danmarks Rumcenter, Det Radikale Venstre, Indenrigsministeriet, Integrationsministeriet, Mødrehjælpen, PricewaterhouseCoopers, Socialdemokraterne og Sonofon Partner.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out