cBrain underskriver aftale med Scandlines

cBrain har indgået en aftale med Scandlines om leverance af en kommunikationsplatform og procesunderstøttelse til brug for medlemsstyring af Scandlines kundeklub.
 

I forbindelse med cBrains børsnotering, præsenterede selskabet sin vækstplan. Det fremgår af planen, at det er cBrains mål at opnå en position som en væsentlig leverandør i en række udvalgte markedssegmenter. 
 
Et af de markedssegmenter, som cBrain fokuserer på, er medlemsorganisationer, og inden for dette segment omfatter cBrains kundekreds bl.a. Dansk Socialrådgiverforening, Det Danske Spejderkorps, Ergoterapeutforeningen, Kost og Ernæringsforbundet, Mødrehjælpen og Socialdemokraterne.
 
Aftalen med Scandlines er derfor vigtig for cBrain, fordi den yderligere underbygger cBrains position som leverandør af løsninger i forbindelse med administration og servicering af medlemsorganisationer.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out