Experian køber ESDH-løsning

Experian køber elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH)

Experian A/S, som bl.a. ejer Danmarks største register over dårlige betalere, RKI, har indgået en aftale med cBrain om leverance af en elektronisk sags- og dokumenthåndteringsløsning (ESDH-løsning).

ESDH-løsningen skal understøtte sagsbehandling og kundeservice i forbindelse med registrering og behandling af dårlige betalere i RKI-registret.

Løsningen baseres på cBrains bibliotek af softwarekomponenter og cBrains dokumenthåndteringsprodukt, som blev annonceret i juni 2006.

Aftalen med Experian er vigtig for cBrain, fordi den understøtter selskabets satsning inden for elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH), både produktmæssigt og markedsmæssigt, idet:

Aftalen giver anledning til en yderligere udbygning af cBrains bibliotek af softwarekomponenter, specielt i relation til sagsbehandling.
 Aftalen med Experian følger kort tid efter annoncering af en aftale med Kirkeministeriet om leverance af en ESDH-løsning, og viser således, at cBrains ESDH-løsninger kan markedsføres til både private og offentlige virksomheder.
cBrain tidligere meddelt, at selskabet planlægger udvikling af et sagsbehandlingsprodukt, som vil kunne anvendes sammen med cBrains dokumenthåndtering. Aftalen med Experian understøtter yderligere denne udvikling.

Om Experian:
RKI, Danmarks største register over dårlige betalere, og KOB, Danmarks største erhvervsregister, er samlet under navnet Experian A/S. Selskabet tilbyder værktøjer, der øger salget, målretter markedsføringen og reducerer risikoen for tab. Experian A/S er er en del af den internationale markedsleder Experian.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out