cBrain og Pricewaterhouse-Coopers underskriver samarbejdsaftale

cBrain har indgået en strategisk samarbejdsaftale med PricewaterhouseCoopers i Danmark om fælles salg og leverance af løsninger til dokumenthåndtering og procesoptimering.

Aftalen tager udgangspunkt i PricewaterhouseCoopers’ metoder og erfaring med procesoptimering samt cBrain’s komponentbaserede teknologiplatform og produkter. Løsningerne fokuserer i første omgang på vidensbaserede processer, herunder understøttelse af dokumenthåndtering.

Aftalen er væsentlig for cBrain, idet den markerer en milesten i forhold til selskabets vækstplan.

Samarbejdsaftalen er således det første eksempel på, at selskabets teknologiske platform og produkter kan anvendes i partnerskab med rådgivningsvirksomheder med henblik på at gennemføre procesforbedringer hos fælles kunder

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out