cBrain introducerer software til selv- og medbetjening

Rudersdal Kommune er den første til at indføre det nye modul.

cBrain har udviklet et nyt modul til cBrains sagsbehandlingssystem F2. Det nye modul understøtter selv- og medbetjening for borgere, og Rudersdal Kommune er den første kommune, som indfører det nye modul.

Rudersdal kommune anvender allerede cBrain F2 som digitaliseringsplatform i kommunens teknik og miljø-afdeling. Ved at indføre det nye F2-modul kan borgere og sagsbehandlere nu arbejde online i samme system, hvilket bl.a. minimerer fejl, eliminerer dobbeltarbejde og giver borgeren en bedre service.

Selv- og medbetjening for borgere via nettet udgør et stort effektiviseringspotentiale i de danske kommuner. cBrain ser derfor et betydeligt markedspotentiale for det nye modul.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out