Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) indfører cBrain F2

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) har valgt at indføre cBrain F2. F2 er en integreret digitaliseringsplatform, som understøtter en digitalisering af sagsgange, arkivering, vidensdeling og kommunikation.

En række ministerier har indført F2-løsningen som deres digitale platform for sagsbehandlingen i departementerne, og Klima & Energiministeriet og Transportministeriet modtog digitaliseringsprisen 2011 for deres implementering af F2. 

Med afsæt i de ministerielle referencer satser cBrain på at udbrede F2- løsningen bredere indenfor det offentlige område, herunder til institutioner og styrelser. DMI er en institution under Klima, Energi og Bygningsministeriet. Aftalen med DMI er derfor vigtig for cBrain, fordi den underbygger cBrains satsning udenfor departementerne

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out