cBrain indgår vigtig aftale med Fraunhofer Tyskland

cBrain har indgået en samarbejdsaftale med den tyske forskningsorganisation Fraunhofer omkring udbredelse af cBrains F2-produkt i Tyskland.

Aftalen er en milepæl for cBrain internationalt og et resultat af cBrains deltagelse i Udenrigsministeriets eksportprogram, kaldt Vitus.
 
Aftalen med Fraunhofer omfatter en række forskellige aktiviteter. Herunder, at Fraunhofer, vil arbejde for at udbrede cBrains F2-produkt i den offentlige sektor i Tyskland, og at Fraunhofer har initieret et internt pilotprojekt i Fraunhofer FOKUS Institute med henblik på at evaluere cBrains F2-produkt som digitaliseringsplatform til eget brug.
 
Fraunhofer har ca. 20.000 medarbejdere, og Fraunhofer er den største europæiske forskningsorganisation indenfor anvendt forskning. Fraunhofer har et stort kendskab til den offentlige sektor i Tyskland, både som rådgiver, forskningspartner og leverandør. cBrain ser derfor både aftalen med Fraunhofer som en blåstempling af F2-produktet, og som en aftale med meget betydelige perspektiver for cBrain på det tyske marked.
 
Aftalen med Fraunhofer er derfor en milepæl for cBrain på det tyske marked, idet cBrain på samme tid har fået sit første pilotprojekt og indgået en samarbejdsaftale med en meget respekteret partner.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out