Roskilde Universitet (RUC) indfører cBrains F2-løsning

Roskilde Universitet (RUC) har indgået kontrakt med cBrain om at indføre cBrains F2-løsning. F2 er en integreret digitaliseringsplatform, som gør det muligt at opnå betydelige effektiviseringsgevinster gennem en digitalisering af sagsgange, arkivering, vidensdeling og kommunikation.
 
En række offentlige organisationer, herunder departementerne i 5 ministerier, har indført F2-løsningen som deres digitale platform for sagsbehandlingen. Klima & Energiministeriet samt Transportministeriet modtog digitaliseringsprisen 2011 for deres implementering af F2, hvor begrundelsen for pristildelingen bl.a. var de effektiviseringsgevinster, som ministerierne har opnået gennem F2-projektet.
 
Som led i cBrains vækstplan arbejder cBrain på at udbrede F2-løsningen bredere indenfor det offentlige område. Aftalen med RUC er derfor vigtig for cBrain, fordi cBrain hermed styrker sin position udenfor centraladministrationen.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out